I drink şi mi-o urcat la cap

Spirtul – E clar, băutul spirtului tras prin pâine capătă din ce in ce mai multi adepţi. E ca in poveştile de demult, in care calul molfăia o vatră de jăratec si avea brusc propulsie. Aici se toarna spirt de 60 de grade (de ăla bun cu asistentă pe el) si se obţine brusc intâlnirea cu kristos.

Berea – Se consumă. E ieftina, are gust de cacat, deci e perfectă. E deseori comparată cu o femeie fiindca poate fi blonda, brunetă, satena…goala…E cat de cat inofensiva, dar si cand se intoarce face ravagii.
Coca-Cola – O chestie neagra, cu bule si care mai nou nu conine zahar. E contraindicat totusi sa bei 2l de cola tocmai inainte sa iesi la intalnire. Iti distruge dintii si te omoara daca ai ulcer. Si de asta o iubim atat de mult.
Apa – Da, incredibil sau nu, exista si oameni care beau, fara a fi fortati, apa. Nu e recomandata totusi, dat fiind cantitatea imensa de broaste moarte la 100 de litri.
Iaurt – Se ia una vaca cu patru dozatoare, se bate bine cam o jumatate de ora, apoi se extrage iaurtul. E foarte indicat, insa devine din ce in ce mai putin datorita batailor excesive aplicate vacilor pentru a-l obtine cu mai putine grasimi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s