„Cum să agaţi…”

„…miniprix ,subsoara,filme pedofil,cum agati cu poezii,filme porno cu pedofili,pedofili-filme,filmulete pedofili…” cam aşa ajunge românu la mine pe blog , bine mai sunt niste cuvinte cheie, dar mi lene sa le inşir aci.

Ce mi-a atras atenţia a fost asta: „cum sa agati cu poezii” , sincer nu cred că acuma pe sezonul piţipoancelor mai poţi agăţa ceva , deoarece coeficientul lor de inteligenţă este subunitar şi totuşi chiar dacă ar fi cât de cât deştepte nu cred că ai putea.De ce ? Hai să ne uităm in trecut…

Mihai Eminescu , poet şi purtător de sifilis , deşi avea ca şi laitmotive teiul, luna şi pizda Veronicăi tot nu a reuşit să o agaţe cu poeziile lui.Şi mai ales după felul in care a perit nu prea puteai fute cu Luceafăru pe vremea aia.

In schimb Bacovia, el era poetu emo din istorie şi nici el nu prea futea cu poeziile lui, dar el a plătit pentru sex.

În concluzie poţi să iţi bagi pula-n ele poezii…

Anunțuri

5 gânduri despre „„Cum să agaţi…”

  1. e greu de agatat,,,pe vremea asta….cand la pitipoance le trebe chas….chas …cat in cape…..daca acuma…cei care au chas…nu reusesc sa aghete….dapi sa incerci la metoda cu poeziile…..dal in pula pe eminescu..ca ala…..nu luceferi are in cap……..dar nu stiu cum s uitat veronica la eminescu asta……dupa mine cred ca ,,,ca era genul de femeie …care asculta prosti,,…..

  2. ai inghesuit istoria „poeziilor” in 3 randuri bravo:))) nu uita k si tu ai „tunat” o poezie…am citito nu de mult=))) cat am mai putut sa rad…Carte mamicutza`ta Galateea :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s