Dependenţa…

E şocant să vezi câte tipuri de dependenţă există.Ar fi fost prea simplu dacă ar fi fost vorba doar de droguri, băutură şi ţigări.Cea mai grea parte, când e vorba de renunţat la ceva, e să vrei să renunţi.Doar există un motiv pentru care am devenit dependenţi, nu ?

Prea des se întâmplă că, la un moment dat, lucruri obişnuite din viaţă să depăşească un anume prag şi să devină obsesive… un viciu… incontrolabil.Căutăm cu disperare euforia, euforia care face ca toate celelalte…să pălească.

Problema cu dependenţa e că niciodată nu se termină cu bine.Până la urmă, oricare ar fi drogul nostru, la un moment dat încetează să ne mai facă să ne simţim bine şi începe să ne facă rău.

Totuşi, se zice cã nu poţi să te laşi până nu ajungi la pragul cel mai de jos.Dar de unde ştii când ai dat de el? Pentru că indiferent cât de rău ne răneşte un lucru, uneori renunţarea la el doare şi mai tare.

Anunțuri

3 gânduri despre „Dependenţa…

  1. Pingback: Dependenţa… - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Oamenii din Romania trebuie sa isi omoare timpul cu ceva=) am intalnit cazuri dependendeti de bautura si droguri sunt la orice colt de strada.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s